ОУ "Никола Й. Вапцаров"
Основно училище в град Казанлък
Основно меню

,,Приказен свят"

През учебната година учениците от I ,, б" и I ,,в" класове провеждаха занимания по интереси с направление ,,Приказен свят". Те научиха много нови приказки, запознаха се със световни автори на любими детски произведения и останаха запленени от героите, които срещаха по страниците на красивите книжки.
Вълнуваха се от тъжните истории, смяха се на щурите приключения, страхуваха се от злите магьосници и бяха щастливи, когато на помощ долитаха добрите феи.
,,Приказен свят" остави следа в сърцата на децата, защото ги научи да вярват! Да вярват, че се случват чудеса !Да вярват, че доброто винаги побеждава злото!
Всичко, което познаха за света на приказките, днес малките ученици от двата класа показаха в последен урок за годината. Те демонстрираха знанията си за приказките, откриваха вълшебни предмети и танцуваха в свой карнавал с костюми на любимите си приказни герои.
В края на учебната година ,,Приказен свят" приключи с настроение и удовлетворение от наученото. До нови срещи, любими детски приказки!